Lekker buiten lasergame spelen in de natuur !

Met deze set kunt u het kinderfeestje houden op een zelfgekozen locatie, dit kan zijn het bos of een natuurgebied waar de kinderen zich kunnen verschuilen achter bomen of  struiken. Dit maakt het extra spannend. Begin bijvoorbeeld met het bouwen van een fort  of hut van takken vanwaaruit de teams starten en elkaars fort of de vlag proberen te veroveren.

Houdt je kinderfeestje lekker in de vrije natuur. Recreatieplassen , bosrijke omgevingen maar ook oude gebouwen vormen een mooi decor voor een stoer kinderfeest met lasergame.

Om het feest compleet te maken en als de omgeving het toelaat is het leuk om een kampvuur te maken waar ze marshmallows, worstjes kunnen roosteren. Of neem een oude pan mee en verwarm knakworstjes en je serveert met meegebrachte broodjes.

 

Stoer feestje

Zin in een stoer kinderfeestje wat niet te veel kost maar waar u kinderen uren zoet mee zijn. dan is deze lasergame party zeker een succes.

Laat de kinderen zich verkleden als echte soldaten en het feest kan beginnen.

Wij bieden een kist met toebehoren voor slechts €49.95 per dag aan met daarbij camouflage zeilen, een partyvlag en een net om uw wedstrijd nog echter te laten lijken.

Daarnaast is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs een soldatenketting bij te kopen waarin de naam van de kinderen wordt gezet.